Rok 2020

01.09.2020 20:38

Spousta lidí se mě ptá na můj názor na situaci, která v letošním roce zde je. Posílají mi videa, články a chtějí znát co na to říkám a jak se ke všemu stavím.

Ono je to těžké... protože už v loňském roce jsem každému, kdo se mě na rok 2020 ptal říkala, že tento rok bude těžký, úžasný, ale těžký. Už jen to, že numerologicky jsou zastoupeny dvě dvojky a dvě nuly. Takže dvě dvojky. Představte si váhy které jsou symbolem spravedlnosti. Tyto váhy představují rok 2020 ale ještě v každé misce vah jsou jedny stejné, ale už malé váhy. Zkuste tyto váhy dát do rovnováhy? Hodně těžké. Stačí jen malé vychýlení a vše se rozhodí, zhroutí. V letošním roce bude hodně lehké se dostat z rovnováhy.  Čemu věřit, koho podporovat, udržet emoce, nevědět co dělat atd.

Další úhel pohledu je ten, když 2020 rozdělíte na 20 a 20 je to zase rovnováha, vystředění. Značí to dva cykly roku. Dvojka nám říká zastav se, vše zvaž, dostaň se do rovnováhy, uvědom si co je pro tebe dobré, co chceš, pak přijde nula, takový kruhový objezd, který můžeme použít když se potřebujeme vrátit, nebo se prostě na zkoušku vydat na nějakou cestu, jenomže přijde další dvojka, zase naše rozhodnutí, zase naše zamyšlení a zastavení, poté se opět rozjedeme na kruhový objezd a můžeme si zvolit jinou cestu. Toto období kdy se můžeme rozhodnout, vyjít i na špatnou cestu budeme mít ještě příští rok v začátku, jelikož je tam zase 20, jenomže potom už po dvojce narazíme na 1 a to je bič. Který nám nic neodpustí a buď narazíme, nebo na čtvrtý pokus trefíme cestu, nebo na správné cestě budeme už od letošního roku. Je to pouze na nás. 

Součet letošního roku je 4. To je malé karmické číslo, máme tedy možnost odžít si karmu. Soukromou, rodinou, státní.... prostě karmu. Zase to předurčuje těžkosti, překážky, zastavení, zkoušky, ale také ukončování, nové začátky, odžívání si, nové možnosti, taková transformace, kdy můžeme po pádu na  kolena opět vstát. Ne jednou, minimálně dvakrát. 

Navíc v tomto roce pocítíme velký vliv planety Mars, boha války. Jeho vlivu se astrologové báli, protože předurčoval světovou válku. Na celosvětové úrovni je omezení cestování, omezení pracovní, omezení chodit do školy, máme roušky, máme další striktní omezení, ale stále je to nic, proti omezení ve válce. Můžeme být rádi, že Mars se nám projevil takto. I když samozřejmě souhlasím s tím, že vir je umělý a politické hraní s námi je veliké. Bůh války má rád moc, manipulaci, strach, bezmoc, poslušnost... atd. A skoro celý svět hraje tento rok divadlo tohoto boha, někdo hraje vůdce, někdo pěšáka, někdo je obět, ale všichni jsme součástí tohoto karmického divadla. 

Na duchovní ani lidské úrovni si nedokážeme ani představit, jakou obrovskou šanci  nám tento rok dává. Šanci na zastavení, na nové začátky, na změny. 

Tento rok je také výplatou pro lidi. Jak v minulých čtyřech letech pracovali vědomě, či nevědomě na sobě. Jestli se odhodlali ke změnám, protože jim něco nevyhovovalo. Nebo zůstali z pohodlnosti ve starých kolejích. V minulých letech jsme dostali šance pro změny v životě, v letošním roce je můžeme dotáhnout do konce. Je pouze na nás jak s těmito dary naložíme, jestli využijeme čas, zastavení, nátlak, či cokoliv jiného co cítime ke konstrukci, či k destrukci. 

Pro mě je tento rok také velice, velice těžký, ale přijímám vše co se mi nabízí s pokorou a vírou, že je to dobře a snažím se najít rovnováhu a stabilitu. Odmítám boj, manipulaci, strach, bezmoc a snažím se být v každé situaci v klidu, protože ono to nějak dopadne a já si přeji, aby to dopadlo dobře, to je to, na co se soustřeďuji. 

—————

Zpět