Nový email

16.04.2014 07:57

Jsme nucena si založit nový email. Na ten stávající mi přichází velice moc nevyžádaných emailů a není v mých silách každý den toto množství procházet, kontrolovat a vybírat jen ty emaily, které jsou od klientů a je potřeba na ně odpovídat. Nevyžádané emaily bohužel nechodí v desítkách, ale ve stovkách. Posledních pár týdnů je tato situace nezvládnutelná :-(. Není opravdu lehké si po třech až čtyřech dnech pauzy otevřít email a zjistit, že máte přijatých dva tisíce emailů. 

Prosím také všechny lidičky, aby mi na tento pracovní email neposílali emaily, které se netýkají jejich zdravotních problémů, dotazů, či jiných soukromých záležitostí, nebo mé práce. Chápu, že se chtějí podělit o krásné obrázky, vtipná videa či nějaké moudra, ale bohužel nemám čas si tyto emaily prohlížet a i kdyby byly sebehezčí a sebepoučnější, tak je většinou rovnou mažu. 

Také se tu musím omluvit lidičkám, kteří čekají na odpovědi na své emaily. Věřím že nějaký důležitý email jsem mohla omylem smazat. Jestliže tedy budete chtít, napište mi na emai nový! :-)

Děkuji za pochopení M.

NOVÝ EMAIL: celostni.medicina@seznam.cz

 

—————

Zpět