Semináře

12.04.2019 14:07

Máme za sebou s kolegyní dva první semináře konané v Pomezí, které se týkají žen a ženské energie. Obě soboty byly úplně jiné a obě soboty byly úžasné. Opět se potvrdilo pravidlo, že se sejdou ženy, které mají společná témata. Na obou seminářích se nám to rozdělilo pěkně na dvě skupinky a provázanost a propojení energií bylo velice rychlé a opravdu intenzivní. Ženy poznaly své vnitřní archetypy, použily k jejich diagnostice automatickou kresbu, která i přes první rozpaky šla naprosto úžasně každé z nich. Pomocí manter, vizualizací, povídání a individuálního přístupu od nás, se některé ženy velice intenzivně, některé o trošku méně seznámily a poté napojily na své hlavní ženské archetypy. První část semináře byla zakončena rozklíčováním a popovídáním si nad obrázky s Boženkou.  Uvědomnění bylo u některých velice hluboké a intenzivní, u některých se s tím nejdříve musela poprat hlava a její rozumová část. Ale veliký posun byl u každé z žen a to jsme ještě něbyly u konce.
Po ukončení semináře přišel šaman který po přednášce o šamanismu započal hlubokou, silnou a léčivou meditaci. Dámy z něj byly příjemně překvapeny a i přes ostychy, že neumí meditovat se ponořily do klidu, relaxace, odevzdání a meditace. Po ukončení si zkusily chuť tabáku Mapacho. Objaly se se šamanem a byl čas k návratu domů.
Byla to pro nás obě užitečně strávená sobota a s velikou pokorou děkujeme všem ženám, které za námi přišly a dovolily nám, aby jsme jim mohly dát zakusit zážitek a prožitek z napojení s jejich ženskými archetypy. Protože pro některé to byly opravdu velice hluboké a silné zážitky.
Děkujeme také za zpětné reakce zúčastněných. Jsem za ně velice rády a velice nás potěšily, protože jste nám daly zase sílu jít do dalších těchto seminářů.

—————

Zpět