Situace v ČR

19.02.2021 14:53

Posíláte mi zprávy, co říkám na situaci v ČR, co vše znamená duchovně, kdy už vše skončí.

Co říkám situaci v ČR? Tomu že jsme na tom tak špatně? Že se situace nelepší?
No ono je to s námi jako s čechy těžké. My dokážeme spolu držet pokud máme strach, nebo respekt. To potom dokážeme velké věci, toto se ukázalo na jaře, když 90% lidí dodržovalo vše, co bylo potřeba, poté došlo k  uvolnění, zvedlo se ego, že jsme vše zvládli a jsme hvězdy. Jenomže toto už pro nás dobré nebylo. Bohužel na podzim už se vyrojilo spousta lidí, kteří začali pochybovat, začali pouze kritizovat a jít proti všemu. Přestalo se dodržovat spousta zkladních věcí, které by jsme měli doddržovat. Na sociálních sítí je spousta lží, popíračů, ale i odborníků na imunitu, virologii, či na pandemické situace a bohužel jejich odbornost je v tom, co si někde něco přečtou, někde zaslechnou, či si oni domyslí. 

Slyšíme že za vše může vláda... kdepak, za vše si můžeme jenom my. Negace, osočování, sprosté komentáře, vulgární nadávky, nedodržování pravidel, egoismus, domýšlivost že já můžu porušovat, odsuzování se lidí navzájem... je to mazec co se děje. Bohužel jak jsme byli skvělí na jaře, o to víc jsme propadli na podzim a nyní je to už hodně špatné. Každý kopeme za sebe, ale všichni tvoří celek, to je to, na co spousta lidí zapomíná. Na jedné straně negace z nedodržování, na druhé straně negace z dodržování. Tyto dvě skupiny jsou velmi vzádleny a mezi, tedy někde v harmonii, je velmi málo lidí. Lidé jsou už velmi unaveni, ale o to víc by jsme se měli opět semknout a dostat respekt. Strachu jsme si zažili už mnoho. Doufám, že respekt, který  vidíme v jiných zemích, se k nám zase dostane a lidé si ho vezmou za své. Stále ještě máme šanci se brzy z této situace dostat. Velmi si přeji, aby začali lidé být zodpovědní, dostali respekt, vybodli se na negaci, fanatismus a došlo k uvědomění, že ani boj, ani strach nevede ke zlepšení situace. 

Samozřejmě že i to co nám naši politici předvádí je špatné, tedy často je to na zvracení a těžko se hledá logika. Jenomže politika je moc, moc je moc a kdo si čichne k moci, chce mít moci víc. Proto politici málokdy dělají něco pro lidi, dělají vše hlavně ku svému prospěchu a ku své moci. Pan Prymula dnes dokázal, že je opravdu arogantní egoistické hovado, které ukazuje svoji moc. Bohužel je to jen odraz zrcadla.  

Jeden můj kamarád z německa, který se zabývá černou magií, mi nedávno volal a říká... Hele už dlouho se nedala energie, která jde z tvé země využít k tolika věcem... Tolik ega a sobeckosti co se u vás rodí, je ve své čistotě tak silné, že jsme u seance nemuseli nic dělat.

A kdy bude konec? No co pro každého znamená konec?    Ale nebojte, už jen chvilku a bude líp... 

—————

Zpět